FIETSEN & WANDELEN

Op zoek naar een gezellige en gemoedelijke groene camping, geschikt voor jong en oud? Kom dan naar Camping Zierikzee!De camping is centraal gelegen op het mooie Schouwen-Duiveland en daarmee een ideale uitvalsbasis voor allerhande uitstapjes en activiteiten. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar het goed fietsen of wandelen is.

HISTORISCH ZIERIKZEE

Camping Zierikzee ligt centraal op het eiland Schouwen-Duiveland. Daardoor is de camping een ideale basis voor uitstapjes en activiteiten. Op een kleine afstand vindt u de Stormvloedkering met Neeltje Jans, de spectaculaire surfstranden aan de Brouwersdam, het unieke Nationaal Park Oosterschelde, historische stadjes, pittoreske dorpjes.


Ook is Camping Zierikzee uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Voor cultuurliefhebbers zijn er de monumentensteden Zierikzee en Middelburg en diverse musea te bezoeken zoals bijvoorbeeld het Watersnoodmuseum, Stadhuismuseum Zierikzee of het Historisch Museum De Bevelanden.


Duikers kunnen hun hart ophalen in de Oosterschelde, het Veerse Meer of het Grevelingenmeer. Camping Zierikzee ligt aan de rand van het stadje Zierikzee, op zo’n 15 minuten lopen van het sfeervolle oude centrum.


Op 15 minuten lopen vanaf de camping vindt u het overdekte zwembad “Laco”. Met een busstation op 200 meter van de camping is de rest van Zeeland ook per openbaar vervoer goed te bereiken

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

Camping Zierikzee ligt aan de rand van het monumentenstadje Zierikzee, op zo’n 15 minuten lopen van het sfeervolle oude centrum.


Met een busstation op 200 meter van de camping is de rest van Zeeland met haar mooie stranden en bezienswaardigheden ook per openbaar vervoer goed te bereiken. Graag tot ziens op Camping Zierikzee

ZIERIKZEE

ZIERIKZEE

ZIERIKZEE

Op onze camping vindt u plaatsen voor stacaravans, trekkersvelden en aparte passantenplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting en stromend water, en uiteraard zijn op de camping alle sanitaire faciliteiten aanwezig, evenals een wasserette.Voor groepen is het mogelijk om op een gezamenlijk veld te kamperen, en voor niet-kampeerders hebben we een mooie 8-persoons vakantiewoning te huur. Voor beiden geldt dat vooraf reserveren gewenst is.Op ons terrein vindt u een gezellige bar/kantine met frituur en groot zonnig terras. Naast dit terras ligt de speeltuin waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven.Gezien de ligging nabij de Oosterschelde en het Grevelingenmeer is Camping Zierikzee een ideale verblijfplaats voor duikers.CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl

Home Seizoenplaatsen Groepen Duikers Vakantiewoning Faciliteiten Activiteiten Contact

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl