CAMPING ZIERIKZEE
HOME SEIZOENPLAATSEN GROEPEN DUIKERS VAKANTIEWONING FACILITEITEN ACTIVITEITEN CONTACT
HOME

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

Op onze camping hebben we ook een riante vakantiewoning.

DUIKERS

Speciaal voor duikers hebben we een persluchtvulstation.

VAKANTIEWONING

VOORZIENINGEN


Op Camping Zierikzee vindt u alles wat u nodig heeft voor het kamperen. Wij beschikken over ruime plaatsen voor stacaravans, er zijn aparte passantenplaatsen en de camping heeft grote trekkersvelden.


Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting en stromend water. Uiteraard is er een ruim en schoon toiletgebouw en tevens beschikken we over een wasserette.


Ook aan mensen zonder kampeeruitrusting is gedacht. Daarvoor hebben we op Camping Zierikzee een mooie 8-persoons vakantiewoning te huur.


Op de camping vindt u ook een gezellige bar annex kantine met frituur. De kantine is voorzien van een groot terras op de zonkant. Naast dit terras ligt de speeltuin waar uw kinderen naar hartelust kunnen spelen terwijl u geniet van een drankje in de Zeeuwse zon!

Ruime jaarplaatsen

CAMPING ZIERIKZEE

  •  GEZINNEN
  •  GROEPEN
  •  VERENIGINGEN
  •  DUIKVOORZIENINGEN

SEIZOENPLAATS

Wat een weelde! In maart al uw caravan neerzetten op de camping en er het hele seizoen van genieten! Het is mogelijk om voor een langere periode op Camping Zierikzee te verblijven. Niet elke keer de tent weer afbreken of de caravan opruimen en rijklaar maken.


Alles blijft gewoon staan, u hoeft alleen maar te komen om te genieten. Met een seizoenplaats op Camping Zierikzee kampeert u heel voordelig en een heel kampeerseizoen lang.


Slechts een keer plaatst u uw caravan en voortent. Alle vakanties, elk weekend of zomaar op een vrije dag kunt u komen genieten van de kampeersfeer en de prachtige omgeving rondom uw seizoenplaats.

Camping Zierikzee beschikt over diverse grote velden, waar het gezellig kamperen is met bijvoorbeeld een vereniging. De percelen zijn allemaal ruim van opzet.

 

Op de percelen treft u een eigen watertappunt, afvoer en stroompunt. U beschikt over 10 ampère stroom.


De camping biedt naast ruime percelen op de grote velden ook percelen waarbij u meer privacy heeft. Op deze wijze beschikt Camping Zierikzee voor iedereen een plaats die gezellig vakantie wilt vieren in Zeeland.


Niet alleen zijn de velden en percelen ruim en voorzien van veel groen, ook aan de kleinste gasten is gedacht. De speelvelden en speeltoestellen maken Camping Zierikzee ook voor de kinderen een geweldige vakantie mogelijk.


Camping Zierikzee biedt verder gratis Wifi aan. Zo kunt u als gast op uw eigen kampeerplek ontspannen surfen op het internet.

Camping Zierikzee in Zeeland biedt voor bezitters van stacaravans ruime verzorgde jaarplaatsen aan. U kunt vanaf het begin van de lente tot 1 oktober genieten van uw jaarplaats. Onze jaarplaatsen voor stacaravans bieden veel privacy door de vele bomen en struiken die tussen de percelen zijn geplaatst.


Camping Zierikzee ligt aan de buitenrand van het momumentenstadje Zierikzee. Verder ligt de camping dichtbij de Oosterschelde en de bossen van Ouwerkerk. Dit maakt de camping uiterst geschikt voor gasten die graag wandelen of fietsen.


Op Camping Zierikzee (Schouwen-Duiveland) heeft u alle rust die u wilt, maar dit houdt niet in dat u zich hoeft te vervelen. Integendeel, er valt in de directe omgeving van Camping Zierikzee van alles te beleven en de provincie Zeeland biedt uiteraard ook vele mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld watersporten, zoals surfen, zeilen of duiken.


En onderschat u zeker de Zeeuwse lekkernijen niet. Camping Zierikzee is centraal gelegen, zodat u zelf een bezoek kunt brengen aan de diverse vissershaventjes, waar u bijvoorbeeld verse Zeeuwse mosselen kunt kopen.


“Camping Zierikzee geeft haar gasten het ultieme  Zeeuwse kampeergevoel, rust en vrijheid”

naar boven