Wat een weelde! In maart al uw caravan neerzetten op de camping en er het hele seizoen van genieten! Het is mogelijk om voor een langere periode op Camping Zierikzee te verblijven. Niet elke keer de tent weer afbreken of de caravan opruimen en rijklaar maken.


Alles blijft gewoon staan, u hoeft alleen maar te komen om te genieten. Met een seizoenplaats op Camping Zierikzee kampeert u heel voordelig en een heel kampeerseizoen lang.


Slechts een keer plaatst u uw caravan en voortent. Alle vakanties, elk weekend of zomaar op een vrije dag kunt u komen genieten van de kampeersfeer en de prachtige omgeving rondom uw seizoenplaats.

SEIZOENPLAATSEN

RUIME JAARPLAATSEN


Camping Zierikzee in Zeeland biedt voor bezitters van stacaravans ruime verzorgde jaarplaatsen aan. U kunt vanaf het begin van de lente tot 15 oktober genieten van uw jaarplaats. Onze jaarplaatsen voor stacaravans bieden veel privacy door de vele bomen en struiken die tussen de percelen zijn geplaatst.


Ruime plaatsen met veel groen


Camping Zierikzee ligt aan de buitenrand van het momumentenstadje Zierikzee. Verder ligt de camping dichtbij de Oosterschelde en de bossen van Ouwerkerk. Dit maakt de camping uiterst geschikt voor gasten die graag wandelen of fietsen.


Veel privacy


Op Camping Zierikzee (Schouwen-Duiveland) heeft u alle rust die u wilt, maar dit houdt niet in dat u zich hoeft te vervelen. Integendeel, er valt in de directe omgeving van Camping Zierikzee van alles te beleven en de provincie Zeeland biedt uiteraard ook vele mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld watersporten, zoals surfen, zeilen of duiken.


Ook voor kinderen is er van alles te doen


En onderschat u zeker de Zeeuwse lekkernijen niet. Camping Zierikzee is centraal gelegen, zodat u zelf een bezoek kunt brengen aan de diverse vissershaventjes, waar u bijvoorbeeld verse Zeeuwse mosselen kunt kopen.

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl

Home Seizoenplaatsen Groepen Duikers Vakantiewoning Faciliteiten Activiteiten Contact

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl