CAMPING ZIERIKZEE
HOME SEIZOENPLAATSEN GROEPEN DUIKERS VAKANTIEWONING FACILITEITEN ACTIVITEITEN CONTACT
HOME

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

“Een gezellige ruime vakantie- woning voor max.8 personen”

Op onze camping te Schouwen-Duiveland bieden wij ruime plaatsen aan voor stacaravans

DUIKERS

Speciaal voor duikers hebben we een persluchtvulstation.

SEIZOENPLAATSEN

Bent u toe aan een heerlijke ontspannen vakantie in een prachtige en rustgevende omgeving? Huur dan op Camping Zierikzee (Zeeland) een vakantiewoning.


Deze vakantiewoning is zowel geschikt voor even een paar dagen er tussenuit met het gezin/ familie, of voor een vakantie in Zeeland.


Onze vakantiewoning in Zeeland is ook ideaal voor een uitje met uw vereniging of club. In de vakantiewoning is ruimte voor maximaal 8 personen.


Daarnaast maakt onze vakantiewoning het ook mogelijk om, indien u niet beschikt over een tent of een caravan, toch te genieten van het ultieme campingsfeer.


De vakantiewoning is volledig ingericht en beschikt daarnaast ook over een barbecue, zo kunt u heerlijk genieten van de Zeeuwse buitenlucht.


Onze vakantiewoning maakt het ook voor niet kampeerders mogelijk om toch te genieten van een camping in Zeeland. Daarbij kunnen gezelschappen die gedeeltelijk beschikken over Kampeer mogelijkheden, toch met zijn allen gezellig vertoeven in Zeeland op een camping.


Ook voor duikers is de vakantiewoning uitermate geschikt. Na een dag duiken in Zeeland, is het vanzelfsprekend erg prettig te noemen om ´thuis´ te komen in een compleet verzorgde vakantiewoning: vis op de barbecue en genieten maar!


In onze vakantiewoning zult u zich meteen thuis voelen in Zeeland op Camping Zierikzee.

VAKANTIE WONING

CAMPING ZIERIKZEE

  • VAKANTIEWONING
  • VOOR VERENIGINGEN
  • VOOR GROEP
  • VOLLEDIG INGERICHT

naar boven